Nye hytter

Smarthus funksjoner passer svært bra inn i fritidsboliger også. Her kan du du spare mye tid ved å ha kontroll over alle enhetene uten å reise frem og tilbake til hytten unødig. En annen fordel er at du kan klargjør hytta før du ankommer, slik at du kan bruke mest mulig tid på å kose deg med dine næreste.

Sikkerhet er også en faktor, du kan velge å sette opp et kamera slik at du ser dersom noen oppholder seg på eiendommen din. Avhengig av hvilket produkt som blir montert er det mulig å bli varslet med en gang den ser bevegelse i angitt tidspunkt. Dette kan du få vist rett på mobilen.

Det beste man kan gjøre ved nybygging er å benytte seg av kablet styring. Dette vil gi et mye mer drifts sikkert resultat. Trådløse enheter har sin plass, men batteri levetid kan være ustabilt.

Eksisterende hytter

Noen ønsker å beholde hytte følelsen når de reiser på ferie uten for mange dingser hit og dit. Vi har flere løsninger for dette og, en enkel varmestyring, muligheten til å få isfrie arealer og andre smarte funksjoner.

Service og drift

Det er alltid hyggelig å få tid til å virkelig slappe av på hytten, men på et punkt må man dessverre reise tilbake til virkeligheten.

Med InfoSite Drift kan du senke skuldrene. Vi tar på oss oppgaven med å se til at produktene fungerer slik de skal. Dersom det oppstår en kritisk feil kan vi gi kontakte en håndverker på vegne av deg som kan ta hånd om problemet slik at alt er tilbake til best mulig drift når dere returnerer.